Skrædder og spa

NYHED!

Samarbejde mellem professionel skrædder med speciale i tilretning af brudekjoler og prisbelønnet Spa- og Kurbadshotel

Som kunde* hos Una Unika får du 15% rabat** på Spa-ophold på Danmarks bedste Spa- og kurbadshotel, Fjordgaarden, som ligger kun 18 km fra Una Unika med udsigt over Ringkøbing Fjord og tæt på Vesterhavet.

Fjordgaarden har udformet flere kurbadspakker – både med og uden overnatning. Det giver dig mulighed for at finde lige præcis det ROlige afbræk fra hverdagen, som du ønsker.

* tilretning af brudekjole
** gælder også ledsager(e)

MorgenRO

Snup en rolig morgenstund i kurbadet, der starter i Fjordgaardens restaurant.

Nyd først et udvalg fra Fjordgaardens berømte morgenbuffet og et glas bobler til at fejre dagen, der venter dig. Og SÅ er det tid til RO, bløde badekåber og fri adgang til at gå på opdagelse i Fjordgaardens kurbadsfaciliteter: Saunaer, pools og sanseoplevelser.

FrokostRO

Tag dig et skønt break midt på dagen, der starter med køkkenchefens frokosttallerken, der byder på et udvalg af dagens friske og bedste råvarer, der vil være fisk, pålæg, ost og noget til den søde tand, med masser af hjemmelavet tilbehør, hjemmebagt rugbrød og økologisk smør.

Herefter er der blot tilbage at nyde eftermiddagen svøbt i lune badekåber og boltre dig kurbadets mange skønne faciliteter, friske snacks og dragende natur.

HeldagsRO

Velkommen til en hel dag i kurbadet med bløde badekåber, friske snacks og vild vestjysk natur lige udenfor.

Dyk ned i Fjordgaardens kurbadsunivers, saunaer og pools inde og ude. Læn dig tilbage, træk vejret dybt og nyd stille øjeblikke.

BurgerRO

Nyd en dag i det prisvindende kurbad, koble af fra den travle hverdag og nyde et pusterum med RO.

Du kan komme kl. 09:00, hvor kurbadspersonalet står klar til at byde dig velkommen med bløde badekåber og gå op i Fjordgaardens hyggelige restaurant og spise kl. 14:00.

Du kan også vælge at komme kl. 14:00 og starte din kurbadsdag med at spise og herefter gå i kurbadet.

Til frokost skal du nyde Fjordgaardens burger af økologisk hakkebøf, blød kærnemælksbolle inkl. sprøde grove pommes frites og aioli.

Kontakt Una Unika

Har du spørgsmål? Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Jeg vil meget gerne besvare dine spørgsmål. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig. Jeg tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine ønsker.