Brudekjole

Lad mig gøre din drøm til virkelighed

Kjolen skal sidde perfekt fra top til tå på din store dag!

Jeg elsker at arbejde med brudekjoler, da jeg synes det er et kæmpe privilegium, og en stor fornøjelse at få DIN drømmekjole til at sidde helt perfekt.

Glæder mig til at høre fra dig!

Sådan foregår det:

Ring og aftal en tid til tilretning af din drømmekjole. Ring gerne såsnart, du har købt din kjole. Vi aftaler en tid, hvor du kommer herud og jeg tager mål og sætter nåle i.

Vi aftaler også en tid, hvor du kommer og prøver den færdige kjole. Den første gang er gratis, og du får en HELT FAST pris, som du kan acceptere eller afvise.

Det koster altså ikke noget, hvis du ikke vil have mig til at lave arbejdet. Ved accept af prisen modtager du også en bekræftelse på mail.

Betaling kontant eller med bankoverførsel, når du henter din kjole. 

Tilretning af brudekjoler:

  • ALLE former for tilretning udføres
  • Har din brudekjole blondekant, flyttes blondekanten med op ved oplægning/afkortning, der sker altså ingen ændring af udseendet.
  • Ændring af ærmer/konstruktion af nye ærmer, afkortning, insyning, påsyning af ekstra blonder m.m. Ekstra knapper bag på eller snøreryg i stedet for lynlås Dette er bare eksempler – mulighederne er mange flere.
  • Jeg damper din kjole, så den er fin og glat, når du henter.

Kontakt Una Unika

Har du spørgsmål? Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Jeg vil meget gerne besvare dine spørgsmål. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig. Jeg tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine ønsker.