Om mig

Om mig

Det er vigtigt for mig at give dig tryghed og kvalitet. Uanset om opgaven er stor eller lille, stræber jeg altid efter at finde den bedste løsning til dig. Jeg påtager mig kun opgaven, hvis jeg er helt sikker på et godt resultat

Grundig fra start til slut

Dit bryllup er en af de helt store begivenheder i dit liv og jeg ved, hvor meget det betyder, at kjolen sidder helt perfekt, så du føler dig godt tilpas på jeres store dag. Derfor gør jeg altid meget ud af at forklare, hvordan ændringerne laves og hvordan det færdige resultat bliver. Jeg spørger grundigt ind til dine ønsker og forventninger, så vi undgår misforståelser. Det er meget vigtigt for mig, at du føler dig tryg gennem hele forløbet.

Høj kvalitet

Hos mig kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Jeg går aldrig på kompromis og vælger altid professionelt udført kvalitetsarbejde. Jeg overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter godt håndværk til tiden, så er det mig, du skal kontakte.

Jeg har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde. Jeg møder dig altid med et smil, og jeg besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af forløbet.

Dreams DO come true

– og jeg glæder mig til at gøre DIN drøm til virkelighed

Kontakt Una Unika

Har du spørgsmål? Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Jeg vil meget gerne besvare dine spørgsmål. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig. Jeg tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine ønsker.